Menu Close

BOEL JAZZ matinee met 3 jazz combo’s

Talkin’ all that jazz!

Op zondag 8 december wordt het weer swingen geblazen tijdens het BOEL Jazz Matinee. Dit keer betreden liefst 3 jazz combo’s het podium:

Jazzeries
De band Jazzeries bestaat inmiddels ruim drie jaar en is ontstaan vanuit een familiesamenstelling. Frank van Duijvenvoorde (piano), Brenda van de kamp (contrabas) en Arnold van de Kamp (drums) en Marc van de Wetering (tenorsax) maken met veel plezier samen muziek . Jazzeries speelt voornamelijk jazz standards.

Het P3 Jazz Project
Bestaat al enkele jaren uit een groep enthousiaste muzikanten onder leiding van Paul van de Oever. De band is samengesteld uit: Olga Huber (klarinet), Willem Nikkelen en Debbie Mulders (beiden op alt sax), Daniëlle Gras en Guido Jochems (beiden op tenor sax), en Dick van Doorn (bariton sax). De ritmesectie bestaat uit Jack Goedegebuure (drums), Frank van Duijvenvoorde (piano), Brenda van de Kamp (contrabas) en Nanneke (zang). De band heeft een jazz repertoire, maar maakt ook uitstappen naar andere genres.

De band 440
Bestaat uit Karel Pels (klarinet), Bart Bekker (alt sax), Joris van de Loo en Frank Jan Kramer op tenor sax en Bert Oomen op mondharmonica. De ritmesectie bestaat uit Frank van Duijvenvoorde (piano), Pieter de Zeeuw (contrabas) en Hans Soetekauw (drums). De band is destijds gestart door Ron Wilson en de naam betekent Four For Nothing (440) wat staat voor het aftellen van een nummer. Er wordt wekelijks met veel plezier gerepeteerd op stukken uit de diverse Real Book boeken.

De entree is gratis.