Monique de Kleijn Bloemsierkunst

Ruim 30 jaar ben ik bevlogen van bloemen en planten. Het zijn prachtige communicatiemiddelen; bloemen en planten worden sinds mensenheugenis gebruikt om een en ander op een subtiele wijze duidelijk te maken. Denk maar eens aan vlaggen, wapenschilden of tatoeages. Een van de bekendste voorbeelden is de rode roos, als teken van genegenheid en liefde. En geef Aziaten liever geen witte bloemen, ze symboliseren dood en rouw.

Zo zijn er veel bloemen die een grote symbolische waarde vertegenwoordigen. Ik maak daarvan gebruik bij het samenstellen van een boeket of bloemwerk. Daarnaast besteed ik veel aandacht aan duurzaamheid van de producten en materialen die ik gebruik. Hierdoor ontstaan unieke bloemwerken met een boodschap waarbij de sierwaarde van elke bloem tot zijn volste recht komt.

Atelier in Vught
Als bloemsierkunstenaar creëer ik werkstukken met organische materialen als bloemen, bladeren, takken en mos. Ik voeg ze samen tot een voor het oog aantrekkelijke compositie. Voorheen deed ik dat vanuit mijn winkel in het centrum van ‘s-Hertogenbosch, tegenwoordig vanuit mijn atelier in Vught.

Mijn bloemwerken worden vaak gebruikt voor speciale gelegenheden zoals een huwelijk, een begrafenis of een geboorte. Maar als cadeau voor jezelf kan natuurlijk ook. Ze brengen sfeer en kleur in elk huis of kantoor, maar ook als aankleding van exposities, evenementen, beurzen of jubilea.

Contact
Wilt je meer weten over mijn werk of werkwijze? Neem dan gerust contact met mij op.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.