Er gebeurt een boel bij BOEL Bazaar. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om er zeker van te zijn dat je niks mist!

Lees ons privacybeleid.

OPENINGSTIJDEN: MA GESLOTEN | DI T/M ZA 10H – 18H | ZO 12H – 17H
Contact 06 515 234 05
VOLG ONS

EVENTS

Hadden we al gezegd dat er bij BOEL bazaar een boel gebeurt? Naast shoppen, co-creëren, ontmoeten, vergaderen, leren en (flex)werken kan je deelnemen aan diverse workshops, proeverijen en lezingen. Of genieten van een akoestische optredens van talentvolle muzikanten. Check de agenda voor alle geplande evenementen en volg ons op Facebook en Instagram voor de laatste updates. Wil je er zeker van zijn dat je echt niks mist? Meld je aan voor onze WEEKLY en we sturen je elke week een mail met de laatste nieuwtjes.

Jouw evenement bij BOEL bazaar?

Wil je zelf een inspirerende workshop, bijeenkomst of lezing organiseren bij ons? Wees welkom! We hebben alles in huis om jouw event te faciliteren en tot een succes te maken.

Bij BOEL bazaar kan je diverse betaalbare ruimtes huren voor workshops, trainingen, seminars en lezingen. Check de agenda voor alle geplande activiteiten of organiseer je eigen event bij BOEL. Van yoga en poëzie tot fotografie en boekpresentaties; voor elke creatieve activiteit hebben we een geschikte plek!

THE GREEn ROOM

Zo hebben we The Green Room van 6,5 m x 4 m, die flexibel in te delen is (met of zonder tafels en stoelen) en geschikt is voor max. 10 personen (zitcapaciteit). De ruimte is voorzien van zachte vloerbedekking, 2 deuren en 3 ramen (met gordijnen). The Green Room is te huur voor:

  • 15,- per uur excl. BTW
  • 50,- per 4 uur excl. BTW
  • 80,- per 8 uur excl. BTW

De prijzen zijn voor de ruimte, inclusief kannen koffie, kraanwater en thee. En faciliteiten als een whiteboard, beamer en projectiescherm. Voor een meerprijs kunnen we een (h)eerlijke lunch laten verzorgen door onze chefs Kaat van Appelblauwzeegroen (di van 10h tot 18h), Sylvana van SylSoulFood (wo t/m za van 10h – 18h) of Soraya van Zonder Zonde (zo van 12h – 17h). Of geniet van onze lekkere BAMMEN! (soon on the menu!). The Green Room is te huur van di t/m za van 10h tot 18h en op zo van 12h tot 17h. BOEL hanteert de reguliere winkelopeningstijden en is dus ’s avonds gesloten. Afwijkende tijden zijn daarom alleen in overleg. Reserveer of vraag meer info aan over The Green Room.

The Green Room Boel bazaar

DE BOOMHUT

In samenwerking met onze sociale partner Voor Elkaar Aan De Slag bouwen we een BOOMhut, waarin je met een select gezelschap van max. 8 personen kunt ‘ bomen’ over nieuwe strategieën en concepten. De BOOMhut leent zich uitstekend voor creatief ondernemers of werknemers van creative agencies die vrij spel willen geven aan hun innerlijke kind. Dan ontstaan namelijk de beste ideeën! 🙂

De BOOMhut is nog in de maak, maar te huur vanaf eind juli bij BOEL. Meld je aan voor onze WEEKLY om op de hoogte te blijven. Of mail naar info@boel.nl om de BOOMhut alvast te reserveren. De huurprijzen zijn als volgt:

  • 15,- per uur excl. BTW
  • 50,- per 4 uur excl. BTW
  • 80,- per 8 uur excl. BTW

De prijzen zijn voor de ruimte, inclusief kannen koffie, kraanwater en thee. En faciliteiten als een whiteboard, beamer en projectiescherm. Voor een meerprijs kunnen we een (h)eerlijke lunch laten verzorgen door onze chefs Kaat van Appelblauwzeegroen (di van 10h tot 18h), Mo van BOEL (wo t/m za van 10h – 18h) of Soraya van Zonder Zonde (zo van 12h – 17h). Of geniet van onze lekkere BAMMEN! (soon on the menu!). De BOOMhut is te huur van di t/m za van 10h tot 18h en op zo van 12h tot 17h. BOEL hanteert de reguliere winkelopeningstijden en is dus ’s avonds gesloten. Afwijkende tijden zijn daarom alleen in overleg. Reserveer of informeer naar de BOOMhut.

PODIUM

BOEL bazaar biedt letterlijk en figuurlijk een podium aan creatieve en culturele initiatieven. Wil je een lezing verzorgen, gedichten voordragen of je muziek ten gehore brengen? The stage is all yours! Zolang het binnen ons concept en openingstijden past en je zelf zorgt voor de nodige promo en uitnodigingen (in samenwerking met ons), kun je gratis gebruik maken van het podium bij BOEL. Alleen de consumpties en/of catering op maat zijn/is tegen betaling. Meer weten? Mail naar info@boel.nl en vertel ons wat je van plan bent. We staan open voor de gekste dingen en denken graag met je mee.

Boel bazaar podium

DE HELE BOEL

Heb je iets bijzonders te vieren en wil je BOEL helemaal voor jezelf en je gasten? Afhankelijk van de gelegenheid en je wensen kunnen we, zowel tijdens als buiten onze reguliere openingstijden, speciale afspraken maken. Versterkte muziek is sowieso een no go, omdat we officieel een winkelbestemming hebben en onze (boven)buren graag te vriend houden. Toch benieuwd naar de mogelijkheden, omdat we nu eenmaal een te gekke plek zijn? Mail ons of bel Monique (06 – 515 23 405) en deel je wensen. Wie weet, maken we er samen een dolle boel van!

Je kan ook het reserveringsformulier invullen.

Boel bazaar events

Uw gegevens:
Gewenste ruimte:
Aantal personen:
Gewenste dag:
Tijdstip:


Agenda

Loading Evenementen

Evenementen in december 2019

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

Calendar of Evenementen

Calendar of Evenementen
maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdagzaterdagzondag
25
26
27
28
29

Basis Plus cursus fotografie Huub Smits – Fototypo (VOL!)

BOEL NOSTALGIE: SPELLETJES!

2
3
4
5
6
7

BOEL NOSTALGIE: SPELLETJES!

BOEL Jazz Matinee met 3 jazz combo’s

9
10
11
12
13
14

BOEL NOSTALGIE: SPELLETJES!

16
17
18
19
20

X-MAS Makersmiddag: meet the creatives!

BOEL NOSTALGIE: SPELLETJES!

23
24
25
26
27
28

BOEL NOSTALGIE: SPELLETJES!

30
31
1
2
3
4
5
+ Exporteer Evenementen